Op 3 november is het de Dag tegen Rugpijn. Rondom deze datum kunt u bij veel NCA chiropractoren terecht voor een gratis screening. Hebben kennissen, familieleden of heeft u zelf bijvoorbeeld rugklachten, nekpijn, of hoofdpijn? Uw NCA chiropractor biedt u de mogelijkheid om uw rug/bewegingsstelsel gratis en vrijblijvend  te laten beoordelen op de aanwezigheid van mogelijke functie problemen.

WAT HOUDT EEN SCREENING IN?

Tijdens een screening kunt u geheel vrijblijvend 1 op 1 met een chiropractor kort uw klachten bespreken. Ook is er de gelegenheid om, indien gewenst,  de stand/functie van de wervelkolom te laten beoordelen. Op basis hiervan wordt er een indicatie gegeven of het voor u zinvol is om eventueel verder te gaan middels chiropractie.
In veel praktijken is er op deze dag ook een secretaresse aanwezig, aan wie u vragen kunt stellen over bijvoorbeeld vergoedingen van verzekeraars of voor het maken van een afspraak.

Informeer bij de betreffende praktijk naar de exacte data en tijden voor de geplande rugscreeningsdag(en).

Deelnemende praktijken

ALPHEN AAN DEN RIJN
Sanos Rugzorg
Cantharel 6
www.sanosrugzorg.nl
In de week van 4 tot en met 8 november kunt u vrijblijvend een gratis oriënterende afspraak inboeken bij de chiropractor of fysiotherapeut. Tijdens dit consult krijgt u een goede indruk of en hoe we u kunnen helpen.
AMSTELVEEN
Salvedo Health Clinic
Maalderij 38
www.salvedo.nl
In verband met de Dag Tegen Rugpijn op 3 november bent u van harte welkom op 4 tot en met 8 november voor een GRATIS check van uw klachten en bespreken we of chiropractie u mogelijk kan helpen.
BERGENTHEIM
Rugcentrum Chiropractie Bergentheim
Koepelweg 1
www.chiropractie-bergentheim.nl
Rugscreenings week 4 tot en met 8 november
BERGSCHENHOEK
Chiropractie Praktijk M.W. van der Steen
Struisvaren 2
www.chiropractievandersteen.nl
Op zaterdag 2 november houden wij een screeningsdag waarbij men tijdens een kort consult gratis en vrijblijvend advies kan krijgen over het nut van chiropractische behandeling voor zijn/haar klachten. Screening alleen op afspraak!
DELFT
Chiropractie Ingelse
Ezelsveldlaan 152
www.chiropractieingelse.nl
Gratis screening
HEERLEN
Chiropractie Rugkliniek Heerlen
Caumerbeeklaan 4
www.rugkliniekheerlen.nl
Tijdens de Parkstad Gezondheidsbeurs in het Parkstad Limburg Stadion (Roda JC) op 2 november bieden wij rugscreeningen aan.
HOOGLAND
Chiroplus
Van Boetzelaerlaan 24a
www.chiroplus.nl
Maak vrijblijvend kennis met onze praktijk van chiropractie op zaterdag 2 november van 10.00 tot 13.00. Graag aanmelden voor reservering.
MAASDIJK
Chiropractie Westland
Oranjeplein 37
www.chiropractiewestland.nl
Wij zijn geopend op zaterdag 2 november van 10:00u tot 16:00u.